Web Analytics Made Easy - Statcounter

نایب رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با بیان اینکه شهر قم قرنطینه نسبی است گفت: برای رفع نگرانی‌ها از شیوع ویروس کرونا، پیشنهاد شده مدارس و دانشگاه‌ها تا اطلاع ثانوی تعطیل شوند.

سید مرتضی خاتمی در گفت‌وگو با ایسنا در واکنش به شیوع ویروس کرونا در کشور گفت: مردم عزیز باید یکسری اقدامات پیشگیرانه را برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا انجام دهند که از جمله آن پرهیز از حضور در اجتماعات و رعایت بهداشت فردی و شستشوی مرتب دست‌ها و عنداللزوم استفاده از ماسک محافظ است؛ وقتی کسی مشکوک به ابتلاء است باید ضمن استفاده از ماسک چه ایشان و چه اطرافیان ایشان، به نزدیکترین مرکز درمانی هدایت شود تا آزمایشات و احیانا اقدامات در مورد او انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در این بین برخی از مبتلایان علائم نداشته و یا در صورت داشتن علائم با استراحت و مراقبت در منزل بهبود پیدا می کنند پس جای نگرانی نخواهد بود و تنها موارد تک گیر به مراقبت‌های ویژه نیاز پیدا می کنند بخصوص کسانی که دچار مشکلات تنفسی می شوند یا به دلیل داشتن بیماری مضعف زمینه ای، یا استفاده  از داروهای کاهنده سطح ایمنی بدن.

نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با تاکید مجدد بر اینکه جای نگرانی برای اکثر افراد جامعه وجود ندارد گفت: کرونا عارضه ای شبیه آنفلوآنزا است که مردم ما بارها آن را تجربه کرده اند. نکته مهم، در مورد  آن دسته از افراد جامعه است که به دلیل مصرف داروها، سطح ایمنی بدنشان پایین آمده یا اینکه خدای ناکرده مبتلا به سرطان و دیابت پیشرفته و کنترل نشده هستند همچنین گروه‌های سنی سالمند و نیز کودکان، ولی در مورد سایر اقشار جامعه جای نگرانی نیست. البته باید اصل پیشگیری دقیقا رعایت شود.

خاتمی درباره منشاء ورود ویروس کرونا به کشور گفت: اولین موارد ابتلا به این ویروس، احتمالا به علت تردد اتباع کشورهای مختلف به ویژه چین به کشورمان باشد به هر حال فارغ از  منشا ورود این ویروس باید این موضوع را مورد توجه قرار داد که ویروس در کشور ما چه عملکردی خواهد داشت و چه سطحی از بیماری‌زائی را بروز خواهد داد.

وی همچنین با دفاع از پیشنهاد تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها برای کنترل ویروس کرونا در کشور گفت: بهتر است برای رفع نگرانی‌ها تا اطلاع ثانوی مدارس و دانشگاه‌های شهرهائی که موارد ابتلاء به کرونا در آن دیده شده‌، تعطیل شوند که این موجب کاهش نگرانی خانواده ها و جامعه می شود. کما اینکه در جلسه اخیر کمیسیون بهداشت با معاونان محترم وزارت بهداشت، این پیشنهاد داده شد و قرار شد موضوع در جلسه دولت مطرح شود.

نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در پایان درباره لزوم قرنطینه شهر قم اظهار کرد: در حال حاضر قم قرنطینه نسبی است و شاید به قرنطینه کامل نیاز نباشد. در هر صورت باید از حضور آحاد در اجتماعات پرهیز شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شهر قم کروناویروس مدارس و دانشگاه ها کمیسیون بهداشت ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۳۶۳۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود

ایتنا - دبیرکل سازمان جهانی بهداشت از کشورها خواست تا با امضای تفاهم‌نامه‌ای برای کمک به مبارزه با همه‌گیری‌های آینده موافقت کنند.
تفاهم‌نامه جدید و مجموعه‌ای از به‌روزرسانی‌های قوانین موجود در مقابله با همه‌گیری‌ها، به منظور تقویت دفاع جهانی در برابر عوامل بیماری‌زای جدید پس از همه‌گیری کووید-۱۹ که جان میلیون‌ها تن را گرفت، تدوین شده است.

کشورهای عضو این سازمان قرار است در روز ۲۱ اردیبهشت مذاکرات بر سر این توافق را نهایی کنند تا بتوانند آن را در نشست سالانه سازمان بهداشت جهانی در اواخر ماه به تصویب برسانند، ولی اختلافات بزرگی بر سر متن این تفاهم‌نامه وجود دارد.

تدروس آدهانوم، دبیر‌کل سازمان جهانی بهداشت، در نشست ژنو با اشاره به اهمیت این توافق به کشورهای جهان گفت: «به مردم دنیا، مردم کشورهای تان، و مردمی که نماینده آنها هستید، آینده امنی بدهید.»

یکی از اصلی‌ترین اختلافات میان کشورهای ثروتمند و کشورهای در حال توسعه، موضوع به اشتراک‌گذاری عادلانه داروها و واکسن‌ها برای جلوگیری از تکرار معضلات دوران کرونا است.

دسترسی به پاتوژن‌های شناسایی شده در داخل کشورها، دسترسی به محصولات مبارزه با بیماری همه‌گیر مانند واکسن‌های تولید شده؛ و توزیع عادلانه نه تنها آزمایش‌ها، درمان‌ها و واکسیناسیون‌های ضد همه‌گیر، بلکه ابزار تولید آنها از موضوعات مورد بحث میان کشورها است.

شماری از سیاستمداران در کشورهایی مانند آمریکا و استرالیا استدلال می‌کنند که این توافق که الزام قانونی دارد، قدرت زیادی را به سازمان بهداشت جهانی می‌دهد.

دبیرکل سازمان بهداشت جهانی این استدلال را رد می‌کند و می‌گوید تفاهم‌نامه به کشورها کمک می‌کند تا در برابر شیوع همه‌گیری بهتر از شهروندانشان محافظت کنند.

سازمان بهداشت جهانی در هفته‌های اخیر در مورد رشد تصاعدی آنفولانزای مرغی با نگرانی در مورد اینکه در صورت شروع انتقال آن بین انسان‌ها چه اتفاقی خواهد افتاد، زنگ‌های خطر را به صدا درآورد و این موضوع، فوریت رسیدن به این توافق را برجسته‌تر کرد.

در تاریخ ۷۵ ساله این نهاد وابسته به سازمان ملل متحد، تنها باری که کشورهای عضو توانستند با یک معاهده قانونی الزام‌آور موافقت کنند، معاهده کنترل دخانیات در سال ۲۰۰۳ میلادی بود.

سازمان بهداشت جهانی پس از همه‌گیری کووید-۱۹ به دلیل رویکرد خود در پیدا کردن منشاء ویروس آماج انتقادهای فراوان قرار گرفت.

در این ارتباط، این سازمان، یک بازدید به شدت کنترل شده از چین داشت و به این نتیجه رسید که «بسیار بعید» است که ویروس کرونا از آزمایشگاهی در شهر ووهان به انسان منتقل شده باشد.

با این حال سازمان بهداشت جهانی در پی فشارها، گزارش تحقیقی دیگری منتشر کرد و در آن، گروه متخصصان این سازمان گفتند که داده‌های لازم برای توضیح چگونگی شروع همه‌گیری وجود ندارد.

گروه متخصصان سازمان بهداشت جهانی همچنین گفت که نمی توان نظریه «حادثه آزمایشگاهی» را نادیده گرفت اما تأکید کرد که چین اطلاعاتی به این نهاد بین‌المللی ارائه نکرده است که در آن احتمال ابتلا به ویروس کرونا ناشی از نشت آزمایشگاهی ارزیابی شده باشد.

دیگر خبرها

  • شماره‌گذاری ایکس ۵۵ پرو تا اطلاع ثانوی متوقف شد
  • توقف شماره‌گذاری X ۵۵ پرو تا اطلاع ثانوی
  • توقف شماره‌گذاری X۵۵ پرو تا اطلاع ثانوی به دستور سازمان استاندارد
  • شماره‌گذاری این خوردوی باکلاس مدیران خودرو تا اطلاع ثانوی متوقف شد
  • شماره‌گذاری این خودرو تا اطلاع ثانوی متوقف شد
  • شماره‌گذاریایکس ۵۵ پرو تا اطلاع ثانوی متوقف شد
  • شماره‌گذاری خودروی ایکس ۵۵ پرو تا اطلاع ثانوی متوقف شد
  • تعویق محاکمه ترامپ/ بنویسید اطلاع ثانوی بخوانید بعد از انتخابات!
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود